اردوی فرهنگی-اجتماعی فومن ویژه خواهران واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۶ کد خبر : ۷۹۵۳ اخبار
اردوی فرهنگی-اجتماعی فومن دانشجویان خواهر واحد علوم و تحقیقات به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد و همزمان با سالروز رحلت آیت الله بهجت فومنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، اردوی فرهنگی و اجتماعی فومن با حضور تعداد ۳۸ نفر از دانشجویان خواهر و با هدف آشنایی بیش تر با زندگی آیت ا... بهجت و همچنین ارتباط متقابل دانشجویان، بالابردن سازگاری جمعی دانشجویان با یکدیگر، ارتباط نزدیک دانشجویان فرهنگی با امور فرهنگی دانشگاه، بکارگیری هرچه بیشتر دانشجویان در برگزاری مراسمات، برگزار شد.

ملاقات با حجت الاسلام نصیری امام جمعه فومن، ملاقات با حاج آقای حسن زاده، (تولیت حسینه فومن و شاگرد آیت الله بهجت (ره))، بازدید از روستای تاریخی ماسوله و بازدید از قلعه تاریخی رودخان از اهم فعالیتهای انجام گرفته در این اردو بود.