دکتر عباسپور: آزاد سازی خرمشهر برگی زرین در طول تاریخ ایران است/حضور مردم در انتخابات، اقتدار و ثبات سیاسی جمهوری اسلامی ایران را به رخ دنیا کشید

۰۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۶ کد خبر : ۸۰۰۵ اخبار
مراسم بزرگداشت آزاد سازی خرمشهر با حضور جمعی از مسئولان، اساتید، دانشجویان و کارکنان واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی عباسپور رئیس این واحد ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر با اشاره به حماسه حضور مردم در انتخابات گفت: همانطور که مقام معظم رهبری گفتند؛ برنده اصلی انتخابات ملت ایران بودند. معقتدم حضور بی مثال مردم ایران در پای صندوق های رأی آنهم همزمان با سفر ترامپ به عربستان، اقتدار و ثبات سیاسی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشید.

وی افزود: آزاد سازی خرمشهر برگی زرین در طول تاریخ ایران است. عملیات فتح خرمشهر در سطح دنیا منحصربفرد و ویژه بوده است به نحوی که می توان از آن به عنوان مبحثی آموزشی در دانشگاه ها استفاده کرد.

دکتر عباسپور با بیان اینکه افتخار آفرینی و ایثار صورت گرفته در طول تاریخ جمهوری اسلامی، حقانیت این نظام را به جهانیان اثبات کرده است، گفت: پیروزی در جنگ تحمیلی آنهم در برابر رژیم بعث که به جرأت می توان گفت تمامی ابرقدرتهای جهان از آن حمایت می کردند، بدون رشادت، ایثارگری، از جان گذشتگی، رهبری امام خمینی (ره) و عنایت پروردگار امکان پذیر نبود.

وی با بیان اینکه به واسطه لطف پروردگار، رهنمودهای مقام معظم رهبری و حضور مردم، اقتدار ایران اسلامی امروزه به جایی رسیده است که کشورهای دنیا به عنوان قدرتمندترین و تأثیرگذارترین کشور در منطقه از آن یاد می کنند، تصریح کرد: امروزه ادوات نظامی بسیار پیشرفته تر از گذشته شده اند. بنابراین ما هم باید با تولید و تجهیز کشور به پیشرفته ترین تجهیزات نظامی، خود را در برابر دست درازی های دشمنان مصون کنیم.

دکتر عباسپور با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها از مولفه های اقتصادی، علمی و فرهنگی به عنوان شاخص های قدرت یاد کرده اند، گفت: معتقدم دانشگاهیان نه تنها در ارتقاء و پیشرفت در بعد علمی بلکه در زمینه های اقتصادی و فرهنگی بواسطه ظرفیت های علمی، تحقیقاتی، نیروی متخصص و دانشجویان جوان، نقش موثری ایفا کنند.