بزرگداشت روز جهانی مسجد در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۲ کد خبر : ۸۳۲۶ اخبار
بزرگداشت روز جهانی مسجد با حضور، رئیس، معاونان، روسا، دانشجویان و کارکنان واحد علوم و تحقیقات در مسجد امام علی (ع) این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات حجت الاسلام و المسلمین سید فخرالدین هاشمی امام جماعت مسجد امام علی (ع) این واحد، با اشاره به آتش زدن مسجد الاقصی توسط رژیم اشغالگر قدس در سال ۱۳۴۸، ادامه داد: نامگذاری امروز به عنوان روز جهانی مسجد، به پیشنهاد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با تصویب وزیران امور خارجه کشورهای اسلامی در اجلاس تهران، همزمان با سالگرد آتش زدن مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی اسرائیل، صورت گرفت.

وی ادامه داد: مسجد از درجه و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ساخت کعبه به عنوان اولین جایگاه پرستش پروردگار یکتا به عنوان اولین بنا در زمین و برپایی مسجد قبا توسط پیامبر گرامی اسلام (ص) به عنوان اولین اقدام ایشان پس از هجرت به مدینه، نشان از اهمیت ویژه آن دارد.

وی مسجد را جایگاهی برای رشد و تکامل انسان عنوان کرد و افزود: مسجد در اسلام، قلب تپنده حیات این دین مبین و جایگاه پیوند آسمان و زمین است. باید همواره برای حضور در مساجد، کوشا باشیم.