دکتر عباسپور:

خدمت به جوانان و دانشجویان، مقدس است.

۰۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۸ کد خبر : ۸۳۳۹ اخبار
مراسم پاسداشت روز کارمند و تجلیل از کارمندان نمونه واحد علوم و تحقیقات با حضور رئیس این واحد و جمعی از معاونان، روسای دانشکده ها، اساتید و کارمندان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی عباسپور رئیس این واحد ضمن تبریک روز کارمند گفت: خدمت به جوانان و دانشجویان که آینده ساز و رکن اصلی توسعه کشور هستند، مقدس است و منجر به رضایت پروردگار یکتا خواهد شد.
وی افزود: امروز اگر واحد علوم و تحقیقات به عنوان برندی در بین دانشگاه های کشور مطرح شده است، ثمره تلاش این مجموعه دانشگاهی است.
دکتر عباسپور خاطرنشان کرد: دانشگاهیان در زمینه فراهم کردن شرایط تحصیل توام با آرامش برای دانشجویان مسئول هستند. معتقدم اگر هریک از ما در مسئولیت و جایگاهی که برعهده داریم عملکرد مناسبی داشته باشیم، قطعاً موجبات رضایت پروردگار یکتا را فراهم خواهیم کرد.
رئیس واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: امیدوارم با همکاری شما کارکنان گرامی و خدوم واحد، بتوانیم بیش از پیش بر اعتبار واحد علوم و تحقیقات بیافزاییم.
دکتر کرم اله دانشفرد معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علوم و تحقیقات نیز در این همایش گفت: معتقدم برای پاسداشت تلاش کارمندان، اختصاص یک روز کافی نیست، زیرا پیشرفت یک مجموعه وابسته به تلاش شما عزیزان است.
وی با بیان اینکه لازمه موفقیت تعریف هدف مشخص است، افزود: همانگونه که حضرت علی (ع) فرموده اند؛ برای موفیت در کار و پیشه خود باید مسیر و هدفی درست را انتخاب کنیم و در مسیر رسیدن به آن صبر و تلاش داشته باشیم. زمانی فعالیت خود را با علاقه و لذت انجام می دهیم که هدفی مناسب را برای آن انتخاب کرده باشیم.
دکتر دانشفرد ادامه داد: زمانی فعالیت و شغل ما دارای معنای درستی خواهد شد که پشتوانه فکری و فلسفی مناسبی داشته باشد. شغل مناسب به انسان، شرافت و پاکی هدیه می دهد.
دکتر غلامعلی افروز عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات نیز در این همایش گفت: معتقدم روزهای گرامیداشتی نظیر روز کارمند، پرستار، کارگر و... را می توان از دو منظر نگریست. در دیدگاه اول تکریم، تحسین، پاسداشت و.... به مناسبت آن روز است که وظیفه آن برعهده مسئولان قرار دارد. بعد دیگر آن "تعالی" نام دارد. تعالی به معنای بازنگری و آنالیز رفتارمان در طی دوران فعالیت تا به امروز است.
وی افزود: مکلف به تلاش هستیم. ارزش هر فردی در قبال تلاشی است که انجام می دهد. البته میزان تلاشی که از هر فرد انتظار می رود بسته به جایگاه و توان او دارد. با نگرشی مثبت به تلاش، انگیزه قوی تر و بهتری خواهیم داشت.
دکتر افروز با بیان اینکه خانواده تنها نهاد فطری، طبیعی، بی بدیل و جاودانه است، افزود: همانطور که حضرت محمد (ص) فرموده اند؛ خانواده محبوب ترین بنای هستی است. بنابراین هرآنچه که انجام می دهیم باید در راستای خانواده و ایجاد آرامش در آن باشد. هرگاه آرامش در این نهاد پایه و اصلی برقرار شود، طبیعتاً در محیط کار نیز با آرامش حاضر خواهیم شد و به دنبال آن با انرژی، انگیزه و خلاقانه به فعالیت خواهیم پرداخت.
گفتنی است در این مراسم از ۳۲ کارمند نمونه سال ۱۳۹۶ و ۲ نفر از بازنشسته های این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
اسامی کارمندان نمونه به شرح ذیل است:
پژمان غفاری، مجیدسعیدی، آیت اله لطفی، حسین قاسمی نصرآبادی، فریبرز صالح آبادی، بهنام صفاری، محمدنوائی لواسانی، محمدرضا روحی، سمیه رسولی نژاد، نسرین عوض زاده، رضا زرین، علیرضا نصراله، عزیز یثربی، سیده ثمره میرکیا، سارا چاوشی، مرتضی بیطاری خالدی، آرزو اخوان همدانی، غزاله شرفی، معصومه دمرچلی، حسن باقری، مهرداد اکبری تبریزی، رحیم مدبری کلیانی، سعید نظرپور، لیلی نراقی، سعیده خمسه نژاد، داود احمدی، فرزادغلامعلی فلاح، حسن حکیمی، زهرا نظری، آنوشا قهاری، فرحناز برکادهی، بهروز پارنج